کتاب تکنولوژی شکلات

اکنون ده سال از اولین و پنج سال از دومین چاپ کتاب تکنولوژی شکلات می گذرد، بنابراین، ضرورت بازنگری این کتاب برای یک بار دیگر به خوبی احساس می شود و اینجانب از مولفین که مجددا فصول این کتاب را به روز رسانده اند سپاسگزارم. ده نفر از این مولفین در تالیف اولین چاپ این کتاب همکاری نموده اند. با توجه به این که همانند سایر صنایع هم مصرف کنندگان شکلات و هم تکنولوژی تولید فراوردهای شکلات نسبت به سالهای قبل تغییر یافته است، شش فصل این کتاب کاملا بازنویسی شده است. اگرچه مولفین اولیه نیمی از این فصول به دلایل مختلف از قبیل ترک صنعت قادر به بازنگری فصولی که تالیف کرده بودند، نشدند ولی طبیعت بین المللی کتاب با همکاری دو مولف از آمریکا، یک نفر از هلند و دو نفر از نیوزلند به عنوان مولفین جایگزین حفظ شده است. هم چنین با افزودن چهار فصل جدید حجم کتاب به بیست و پنج فصل افزایش یافته است که در فصل جدید با توجه به این واقعیت تالیف گردیده است که تولید شکلات در کارخانجات بزرگ و سپس انتقال آن به کارخانه های مصرف کننده و یا سایر کشورها، روز به روز افزایش می یابد. فصول اولیه به حمل و نقل و انبارداری شکلات به صورت توده توجه داشته و فصل های چاپهای قبلی به صورت گسترده تر مطرح شده است. سایر فصول کاملا جدید هستند و در مورد قوانین حاکم بر صنعت شکلات که در کشورهای مختلف دنیا وضع گردیده است، صحبت می کند. این قوانین هم در باره مواد اولیه و هم در باره محصولات تمام شده می باشد.

۵
از ۵
۱ مشارکت کننده

​بایگانی مطالب

دسته‌بندی‌ها

سبد خرید

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش